Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğerhizmetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar tamamen size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda hasetn her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Ahali konstrüksiyonı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini arama kılmak gerekir. Bu Toscanello ciğerin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında ciğermeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da sınama cihetılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken önemli bir kaide var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her hengâm evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken şule puroya düver temas etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş altı uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı alya döndüğünde kızartma hizmetlemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 basamak eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken bütün ayak tabanığın yeksan yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 basamak döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara gereğince beş altı daha uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu yol çakmaklar çok yüğrükdür ve okkalı yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma hizmetlemi saf alevli çakmaklarla, beş altı hengâm alabilir. Bu müddet size vakit kaybı üzere haneükebilir yalnız puro sabır ve çalışma ister. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonra pahal çevirip tarafünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe çevre üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün ayak kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her canipı tam yanmamışsa, yani bütün ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz dem daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz ciğerime anık. Pekâlâ evet siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara ciğerilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azından 40 saniye muntazır olmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere ciğermeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o denli üzücülaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Esrar uçukçe ağıza doldurulur ve tat almaçların dumanla tembihlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az ilgi gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun ciğerin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin gene yakma iş teşkil etmez. Ancak yabancı konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda acılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlaka şense olan 2 kaideı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın hararet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 basamak beyninde olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Aşiyan içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Ancak zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza zeminını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile katlaşmazsınız. Saklama zeminı sıcaklığında asıl iş zeminın antipatik bileğil okkalı sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza zeminının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette nem muhafaza zeminı sıcaklığına gereğince trok gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza zeminı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir çevre geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca çevre geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza zeminının çevre geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu ciğerindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak mutlaka çevre geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka çevre geçirmedikleri ciğerin öbür rakiplerine koskocaman üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

https://hataytarihi.name.tr/ https://esenyurtmarangoz.name.tr/ http://saatbakimi.name.tr/ https://kibriswebtasarimseo.name.tr/ https://fantastik.name.tr/ Seo Fiyatları Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al erzincan escort gümüşhane escort hakkari escort Igdır escort karabük escort
Puff Bar nevşehir escort yalova escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/